úterý 6. února 2024

Jablková přesnídávka s pudingem

 Dělala jsem prvně pro vnoučata a je moc dobrá.


Suroviny:

1kg jablek

cukr písek / dle potřeby/

vanilkový puding

mixer ruční

sklenky malé

Postup:

Omyté oloupané jadřinců zbavené jablka nakrájíme na čtvrtky.

Dáme do hrnce s vodou asi 1/2l přidáme cukr dle sladkostí jablek a uvaříme.

Jablka po uvaření rozmixujeme ručním mixerém co se vařili.

Přidáme vanilkový puding rozmíchaný v 1/2 hrnku vody a pár minut povaříme.

Dáme do skleniček a sterilujeme na 80 cca 5-10 minut.

TIP: Do přesnídávky můžeme přidat i broskve. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pirohy plněné masem a zelím

 Nejlepší pirohy dělavala moje babička. Suroviny na těsto: 2 hrnky mouky hladké 1 vejce 2 polévkové lžíce oleje špetka soli 1/2 hrnku teplé ...