pátek 16. února 2024

Vepřové žebírka na medu


 Suroviny:

1 Kg vepřových žebírek

med

Marináda:

česnek na kostičky

sůl, bílý pepř

sojová omáčka, hoi-sin omáčka, chu hau omáčka

grilovací koření

Postup:

Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.

Dáme do pekáče, podlijeme troškou vody a ještě pokapeme sojovou omáčkou.

Pečeme cca hodinu, během pečení je otáčíme a políváme šťávou.

Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Dýňový koláč-Hokkaido dýňě

 Suroviny: 1kg dýně Hokkaido 3 celá vejce 120g másla 250g cukru 375g mouky polohrubé 1 prášek do pečiva špetka soli 1 celý sáček vanilkového...