pátek 16. února 2024

Vepřové žebírka na medu


 Suroviny:

1 Kg vepřových žebírek

med

Marináda:

česnek na kostičky

sůl, bílý pepř

sojová omáčka, hoi-sin omáčka, chu hau omáčka

grilovací koření

Postup:

Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.

Dáme do pekáče, podlijeme troškou vody a ještě pokapeme sojovou omáčkou.

Pečeme cca hodinu, během pečení je otáčíme a políváme šťávou.

Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pirohy plněné masem a zelím

 Nejlepší pirohy dělavala moje babička. Suroviny na těsto: 2 hrnky mouky hladké 1 vejce 2 polévkové lžíce oleje špetka soli 1/2 hrnku teplé ...